Уникредит Булбанк ще помага на български компании да участват в изложение за плодове и зеленчуци

4
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

Български производители и търговци на плодове и зеленчуци ще могат да отидат на международното изложение Macfrut в италианския град Римини с помощта на банка Unicredit, съобщиха от българското й поделение Уникредит Булбанк. От българската финансова институция са представили условията за участие пред местни производители и са съдействали за срещите им с италиански компании от земеделския сектор. Клиентите на Уникредит Булбанк ще могат да използват и специални условия за участието си на изложението в Италия, което ще се проведе от 23 до 25 септември.  

Macfrut е най-голямото изложение за плодове и зеленчуци на Апенинския полуостров и за пръв път се представя в България. Стратегически партньор на изложението е финансовата група Unicredit. Българското й поделение си е поставило за цел да помогне на повече местни фермери да покажат продукцията си на форума. По време на изложението представителите на Macfrut oрганизират срещи между предприемачи, дебати, обмяна на опит и техники, допълват организаторите.

„Предлагаме уникалната възможност да срещнем производители от Италия с представители на развиващите се пазари като България“, коментира президентът на Macfrut Ренцо Пирачини.

Към capital.bg