Конкурси всякакви: Спечелете цялата серия Orzene Beer Optimum Oil Repair и всяка седмица други награди

1
Добави коментар
pgp

Краен срок – 8 март 2015

За да се включи в Играта, потребителят трябва да изпълни следните стъпки, описани по-долу:

1. Да приеме Facebook приложението на Orzene Beer – „Твоята нова прическа за 8 март” и да разреши достъп до основните си данни (име и имейл).

2. Да следва указанието, ясно описано на началната страница на Играта.

3. Да качи своя снимка в приложението и да изпробва различни прически избирайки от галерия.

4. Да сподели сподели поне една своя снимка с нова прическа, за да се включи в томбола за награди от Организатора.

Три поредни седмици ще бъдат раздавани следните седмични награди:

Всяка седмица на томболен принцип ще бъдат изтеглени 10 печеливши, всеки от които ще получи по един шампоан Orzene Beer Optimum Oil Repair.

На края на периода на играта в томбола ще бъде изтеглен и един печеливш, който ще получи цялата серия Orzene Beer Optimum Oil Repair – шампоан, балсам, маска и олио за коса.

В седмичните томболи за награди има право да участва всеки, който е споделил своя снимка с нова прическа направена с приложението на Orzene Beer.

Всеки участник има право да спечели само една награда в рамките на играта.

Тегленето на печелившите за седмичните награди ще се осъществява на томболен принцип.

В продължение на три седмици, на датите 23.02.2015, 04.03.2015 и 09.03.2015, ще бъдат изтегляни по 10 късметлии, които ще спечелят шампоан Orzene Beer Optimum Oil Repair. На 09.03.2015 г. ще бъде изтеглен и големият печеливш, който ще спечели цялата серия Orzene Beer Optimum Oil Repair.

Спечелилите награда участници ще бъдат уведомявани чрез електронно съобщение, на e-mail адреса, който използват за вход в социалната мрежа Facebook. Всеки печеливш е необходимо да отговори на e-mail: [email protected] в рамките на 7 календарни дни от получаването му, в който ясно посочи трите си имена, адрес за доставка и телефон за контакт.

Организаторът се задължава да достави наградата в рамките на 20 работни дни от получаването на потвърдителния email от печелившите с ясно посочени три имена, адрес за доставка и телефон за контакт.