Напитка за отслабване

1
Добави коментар
kyovev
kyovev

Много хора, които имат проблеми с наднорменото тегло търсят различни начини за спасение. Едни прибягват към специализирана програма за отслабване, други пък към курс за отслабване, но истината е, че всеки може да се справи стига да има нужното познание. Интернет пространството ни дава богата и необятна информация относно различните варианти за отслабване. Нужно е само да се разровите и ще откриете десетки варианти за намаляване на мазнините във вашето тяло. Един от тези варианти са напитките. В този материал ще Ви запознаем с такава напитка, с която ще свалите ненужните килограми.

 
Коя е тази напитка
Много малко хора използват канела. Тя най-често се свързва с приготовленията на различни сладки вкусотии, но трябва да се знае, че тя има и друг ефект. В източната медицина много често се използва чай от канела, който помага на хората там и основно на жените да изглеждат слаби и добре сложени. Канелата има много силно свойство свързано с изгаряне на задържащите се в тялото мазнини. Тя съдържа вещества, които понижават нивата на глюкоза в кръвта на човек. Използва се за чайове на гладно, които спомагат при лечението на диабет. Тайната за стопирането на ненужните килограми се крие в комбинацията от канела и мед, която е много полезна за нормализирането и баланса на обмяната на веществата в човешкото тяло. Нужно е да вземете канела на прах, мед (няма значение от вида) и вряла вода. Изсипвате пакетчето с канелата и след това го заливате с врялата вода. Нужно е да се остави покрито с кърпа в рамките на половин час. На един литър вода се слага 2 супени лъжици мед и 1 една супена лъжица канела. Напитката е добре да се пие 2 пъти на ден – сутрин на гладно и вечер преди да си лягате. Гледайте вечер да са минали все пак между 3-4 часа от последното ядене преди да пиете отново.
Въпреки това, ако тази напитка е съпроводена и с индивидуален хранителен режим, ще свалите доста повече килограми. Освен това, ако се включите в нашата програма за отслабване, със сигурност ще постигнете страхотни, може би неочаквани за самите вас резултати. Тогава какво чакате? Запишете се.