Биляна Гавазова изуми зрителите със стряскащия си вид!

1
Добави коментар
S.S
S.S

Advertisement:

Водещата на сутрешния блок на БТВ-Биляна Гавазова шокира зрителите с вида, в който се появи на екран, забелязоха от www.vsekiden.com. Очевидно напредналата бременност на телевизионерката вече сериозно започва да се отразява на визията й, която е променена до неузнаваемост. На последната си поява в ефир Биляна се появи без грим и стресира повечето фенове на сутрешното предаване на телевизията. Появата й без какъвто и да е макиаж обаче й изигра

Advertisement:

лоша шега. Биляна до така степен изглеждаше различна, че повечето от зрителите се чудеха дали наистина това беше тя. Зрителите са свикнали да виждат водещата с доста грим по себе си. Без него, иначе големите й очи изглеждаха като две цепки на лицето й. Явно ранното ставане и бременноста й сериозно са се отразили на вида й. Очите й бяха подпухнали, както и скулите. Нуждата от грим в такъв момента обаче е повече от наложителна, коментират зрители.

Биляна обаче не отдава толкова голямо значение на външния си вид, предвид състоянието, в което се намира в момента. Очаква се водещата да слезе от екран в края на април, тъй като през май трябва да роди. Гавазова се настани на столчето на „Тази сутрин“ на мястото на колежката си Генка Шикерова, която излезе в майчинство. От нюзрума на телевизията вече се шегуват, че всяка следваща, която има късмета да стане водеща е обречена да стане майка.