Скандал! Венелин Петков на път да раздели Гена Трайкова и Иван Георгиев!

2
Добави коментар
S.S
S.S

Advertisement:

Гена Трайкова е на път да прекрати отношенията си с Иван Георгиев, с който вече от около половин година живее заедно, научиха източници на www.kliuki.bg. Новинарката, която преди време заряза Венелин Петков, след 7-годишна връзка, отново е на път да направи същото и с настощятата си половинка. По-шокиращото в случая е,че причината ще се окаже Венелин. Двамата вече някоко пъти били засичани на кафе, което будило много съмнения в настоящите им отношения. Не е ясно дали

Advertisement:

между тях отново е припламнала искрата на любовта, но срещите им напоследък са значително зачестели. Иван Георгиев е научил за тях и останал силно наранен, особено след последния разговор, който провел с Гена и който не се оказал никак задоволителен за него. Приятели на Иван разкриват, че той е лудо влюбен в Гена и се надяват, тя да не го изиграе, тъй като е прекалено чувствителен и раздялата му с Гена би го съсипала. За съжаление обаче очевидно нещата вървят точно натам.

Плановете за съвместно бъдеще и деца на Иван с Гена очевидно вече са рухнали, след като новинарката е подновила срещите си със своя бивш. Двамата бяха заедно години наред, след което изневиделица Гена реши да го зареже, заради музикант. Днес Венелин също има жена до себе си, но винаги е твърдял, че Гена е голямата любов в живота му. Е, макар и официално разделени, за любовта очевидно няма граници и премеждия и тепърва ще разберем как ще се развие заформилият се нов любовен романс.