Алисия и Николета предизвикали луд скандал на Наградите на ТВ „Планета“?!

1
Добави коментар

Според колегите от kliuki.ws, които цитираха друг известен клюкарски сайт, Николета и Алисия буквално са се хванали за гушите по време на Церемонията по раздаването на годишните музикални награди на телевизия „Планета“.

Причината за разразилият се брутален скандал била липсата на организация и малка грешка, допусната от организаторите. Така Алисия и Николета се озовали в една съблекалня, а леко недоразумение предизвикало жестока разправия между двете. Причината за скандала била, че на Алисия ѝ е било осигурено огромно огледало, на което да се огледа преди да излезе на сцената. На Николета, пък, осигурили едно малко огледалце, което накарало плеймейтката да се подразни и да изкоментира, че тя може да има малко огледало, но поне има мъж до себе си за разлика от Алисия, която от скоро вече е сама. 

Advertisement:

Advertisement:

Именно това захапване на Николета предизвикало жесток скандал в съблекалнята и според източници двете дами дори стигнали до физическа разправа. Според нас обаче историята е леко пресилена, защото жена като Алисия, с класа и авторитет, едва ли би си позволила да нарани физически някого, пък дори и Николета. Вероятно двете наистина са се спречкали леко в словесна битка, но силно се съмняваме нещата да са стигнали до размяна на шамари и прочие.

Все пак говорим за две изискани дами, претендиращи, че са модни икони…