Чутовен скандал! Кирил Чалъков обиди брутално Преслава!

1
Добави коментар

Advertisement:

Advertisement:

По принцип, до сега, всяка година, певиците си имаха отделни гримьори, които да се погрижат за перфектният им външен вид. Тази година обаче се наложило повечето певици да се доверят само на един гримьор- Кирил Чалъков. Така в една съблекалня се озовали Анелия, Алисия, Емилия, Коцето, Десислава и Преслава, за която се знае, че не се разбира кой знае колко добре с Чалъков. Да не кажем хич. 

Говори се, че преди време Преслава и Кирил се скарали, защото тя му споделила своя лична тайна, а той отишъл ѝ я изпял на тогавашното ѝ гадже- Бирмата. За случая обаче не се знае нищо повече. За това сега, когато Преси разбрала, че Киро ще я гримира не останала много доволна, но стиснала зъби, влязла в общата съблекалня и поздравила вежливо всички. Именно тогава обаче, Кирил се нахвърлил върху певицата със страшно обидни думи и епитети, като дори я изгонил навън. 

Явно напрежението е изнервило допълнително гримьора и той буквално си изкарал нервите върху Преси, наричайки я „мръсна к….“. Интересното било обаче, че никой от колегите на Преслава, освен Алисия, не защитили колежката си, след като тя е била жестоко обидена от гримьора без видима причина. И въпреки всичко Преслава все пак не отвърнала на нападките по неин адрес и замълчала търпеливо, като една истина дама.