Фолк певица стигна дъното! Вижте как се налива с алкохол направо от бутилката по време на участие!

1
Добави коментар

Advertisement:

Advertisement:

Само да припомним, че чалга певицата Теди Александрова се сдоби с повече популярност покрай внезапната и трагична смърт на годеникът ѝ преди няколко години. До тогава доста малко хора бяха чували за нея. Сега, обаче, явно певицата се е сдобила с малко повече популярност и чалга клубовете започнаха да я канят по участия.

Именно на едно такова участие Теди Александрова успяла да изуми всички, които били в дискотеката, разкриха колегите от HotArena.net. Техни източници разкриха, че наскоро са останали потресени от поведението на русата фолк певица, когато видели в какво се превръща тя, когато обърне 2-3 питиета. Според информаторите, Теди едва си стояла на краката, а когато слязла от сцената, за да обиколи масите в заведението и  дори си позволила да гаврътне няколко гълтока директно от бутилката на неин фен, който решил, че иска да си даде наздравица с певицата.

По-лошо обаче станало, когато певицата решила да импровизира с пеене на живо и започнала да сменя думи от текстовете на песните си с разни цинизми и неприлични думи. Като цяло, свидетели разкрили, че гледката е била покъртителна, а с това си поведение Александрова определено успя да надмине ѝ скандалната Галена, която всички знаем какво прави по участия.