Бирмата и Фики се сбиха заради Преслава?!

1
Добави коментар

Advertisement:

Advertisement:

Както е известно, непосредствено след Наградите се състоя грандиозно афтър парти на звездите от „Пайнер“, което се проведе първо в заведението на Коцето, а след това в друга столична чалготека. Именно там обаче гостите на заведението станали свидетели на ужасна сцена на ревност, която буквално разстроила повечето изпълнители и ги принудила да си тръгнат преждевременно от купона, предадоха колегите от kliuki.ws.

Очаквано, в центъра на свадата, която се разиграла в клуба, се оказаха Преслава и бившият ѝ възлюбен- Георги Станоев. Според информаторите Бирмата връхлетял бесен в заведението и се нахвърлил върху Фики Стораро, който малко по-рано същата вечер си позволил да флиртува с екс половинката на Бирмата. Естествено, никой от колегите на Преслава не си помислил, че между нея и Фики има нещо, защото се познават от години и знаят, че в повечето пъти всичко е просто лиготия и игра, за да стане шоу. Едва ли обаче Бирмата го е проумял това, след като налетял да бие Фики, заради това, че флиртувал с Преслава. 

Какво точно се е случило, за сега не е много ясно, тъй като случая е бил потулен изключително бързо, а снимки от мелето така ѝ не бяха публикувани. Факт е обаче, че Преслава и Бирмата от доста време вече имат опит с разправии и скандали, които си вдигат на обществени места. Това обаче не е много хубаво нито за тях, нито за хората около тях.