Откриха тялото на изчезналата Вероника Захариева! Вижте още сензационни разкрития за смъртта ѝ!

1
Добави коментар

Advertisement:

Advertisement:

Припомняме, че девойката изчезна на 28 февруари 2015 година, като последно е била забелязвана около гарата във Велико Търново. Тя се е прибирала от работа, а нейни колеги я изпратили до паркинга на „Технополис“, след което никой нито я е чувал, нито виждал. До сутринта на 3-ти март, обаче. 

Именно тогава рибар от Велико Търново подал сигнал в полицията, че във водите на бурната река Янтра има труп на момиче. Първоначално мъжът помислил Вероника за пластмасова кукла, но после установил, че това е тяло на човек и веднага сигнализирал. 

Според полицията, Вероника е била насилена и убита, а след това тялото ѝ е било изхвърлено във водите на реката от насилниците си. За сега това е най-логичната версия за убийството на студентката от Велико Търново, тъй като трупът ѝ е бил открил само по бельо, а дрехите ѝ все още не са открити. Тепърва предстои да се изяснява дали момичето е било изнасилено преди да бъде убито и как точно е настъпила смъртта ѝ. 

Интересното в случая е обаче, че бащата на младата девойка – Трайчо Трайков, само часове преди тялото ѝ да бъде открито коментира, че вече само иска Вероника да бъде намерена, пък дори и мъртва, за да спрат терзанията им около неяснотията къде е тя и едва ли не се е примирил със смъртта ѝ, предадоха колегите от Razkritia.com. 

Случаят тепърва предстои да се разследва…