ШОК! Убиха дясната ръка на Таки!

1
Добави коментар

Advertisement:

Advertisement:

Според последната информация, която се тиражира в медиите, на 26.02.2015 година, около 10 часа вечерта, на спешния телефон 112 е бил получен сигнал за намерен автомобил с прострелян мъж в него на Околовръстното шосе на София. Колата е била открита в близост до езерото Казичене, точно зад бензиностанция „Шел“. 

За този район се знае, че бизнеса си върти футболния бос Ангел Бончев. За сега обаче няма установена връзка между Бончев и убийството на Борис Борисов, по-известен като Боби Белята. 

Таки и Белята се славят в ъндърграунд обществото като най-близки приятели още от детските си години. Боби е бил разследван не веднъж за разпространение на наркотични вещества и е с условна присъда за палеж на автомобила на известния арабски бизнесмен- Самер Абдулатиф.

Според полицията, най-вероятно Боби е бил убит заради разчистване на стари сметки между наркобосове. Не е изключена, разбира се, и версията, че Белята е бил убит прострелян при саморазправа. Това обаче тепърва предстои да се изяснява, писаха колегите от Razkritia.com.

За Таки, пък, се знае, че последно той е бил задържан в ОАЕ. Тази информация обаче така ѝ не бе потвърдена официално, а според хорските приказки, в момента Таки е в Дубай, където върти бизнес за милиони левове, без да бъде обезпокояван от никого.