Уриаж / Uriage Isodense крем 50ml + термална вода 50ml + околоочен крем 15ml

1
Добави коментар
vania.eneva
vania.eneva

Uriage Isodense крем за лице 50ml + термална вода Uriage 50ml +  ПОДАРЪК  Isodense крем за околоочния контур 15ml. За корекция на бръчки и възвръщане плътността на зрялата кожа.

Isodense крем за лице – интензивен крем за корекция на бръчките и възвръщане плътността на кожата. Специално съобразен с метаболизма на зрялата кожа, благодарение на своята микро-дифузна технология и хиалуронова киселина, кремът има стягащ, повдигащ и подхранващ ефект.

Със своята обогатена формула, той видимо изглажда бръчките и уплътнява контура на лицето, като възвръща комфорта и възстановява хидратацията. Нежна и нелепкава текстура.

Начин на употреба:

Нанасяйте сутрин и/или вечер.

Термалната вода Uriage е изотонична, със съвършен афинитет към Вашата кожа и не е нужно да бъде попивана. Просто впръсквайте, наслаждавайки се на всичките и уникални свойства и на най-доброто от естествената и минерализация. Хидратира, успокоява, защитава и освежава кожата.

Изключително богата на минерали и микроелементи, водата възстановява еластичността и блясъка на кожата. Естествено изотонична, тя бързо облекчава дори и много чувствителните кожи. 

Начин на употреба:

Напръскайте и оставете да подейства, без да подсушавате.

ПОДАРЪК:

Isodense крем за около очи – интензивен гел-крем за корекция на бръчки, подпухналост и тъмни кръгове в областта около очите. Ефективно коригира и запълва бръчките. С двойна концентрация на активните съставки за редуциране на подпухването и тъмните кръгове, той бързо възвръща целия комфорт, релаксира и хидратира околоочния контур. Нежна и нелепкава текстура.

Начин на употреба:

Нанасяйте сутрин и/или вечер в зоната около очите.

Прочети още