Белослава с пролетен концерт в Sofia Live Club

3
Добави коментар
Fame.bg
Fame.bg

Белослава с пролетен концерт в Sofia Live Club

Акустични изпълнения в концерта „Life is Beautiful“ предшестват новия албум на певицата

14.03.2015, 23:00

На 14 март от 23:00 часа, в Sofia Live Club Белослава кани всички, които се радват на идващата пролет, на концерт под мотото „Life is Beautiful“. За да празнуват живота, с нея на сцената ще бъдат верните й съмишленици и партньори през годините – Живко Петров, Димитър Семов и Росен Захариев-Роко.

Концертът предшества появата на новия албум на Белослава, който певицата ще представи през пролетта с национално турне. Изцяло акустичен, новият албум ще включва всички нейни емблематични песни в напълно нов и различен аранжимент.

Ако сте любопитни с какво са променени „Слушай ме“, „Между две луни“ и другите ни любими песни на Белослава, първата възможност да открехнете вратата към новия й албум ще бъде на 14 март в Sofia Live Club. Белослава, Живко, Митко и Роко ще създадат на сцената познатата ни топла, светла и щастлива атмосфера, като този път ще представят песните си с нова изразна палитра.

Билети за специалното събитие могат да бъдат закупени на предварителна продажба в мрежата на Eventim (на стойност 12 лв.), както и в деня на концерта на цена от 15лв.

Преди да зарадва публиката в София, певицата ще гостува отново в лондонския клуб Hideaway. Във втория й концерт там ще вземат участие и саксофонистът Браян Едуардс и тромпетистът Ерик Робинсън. На перкусиите ще бъде Лили Йончева.

Тази година пролетта ще настъпи с музика, която Белослава посвещава на това, че животът е прекрасен. Такова ще бъде посланието й  от всяка сцена и всеки концерт, за да може радостта да бъде умножена по броя на хората, дошли да я споделят. Музикалните срещи с тази радост започват на 14 март в Sofia Live Club.