„Отмъстителите: Ерата на Ултрон“ „краде“ вниманието ни с нов трейлър и „character“ плакати

1
Добави коментар

От няколко дни Marvel Studios ни „обстрелват“ с „character“ постери, които ни подгряха за новия, трети подред трейлър. Нарочно изчакахме и не ви показахме иначе готините плакати, като решихме, че ще бъде по-удачно да обединим новостите около „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“ в една новина. Предчувстваме, че в идните седмици ще има инвазия от рекламни материали свързани с един от най-мащабните филми за 2015 година и така чак до премиерата му, която ще бъде в началото на май.

Както по-горе споменахме, постерите ни допаднаха, като бихме отличили повече този на Хълк. Седемте плаката са на всички Отмъстители, но предполагаме, че скоро създателите на филма ще удостоят с такива и злодеите. Нямаме търпение да видим в пълен размер мистериозния Vision, за който до днес не знаехме почти нищо. Сега, благодарение на новия трейлър зърнахме част от маската и лицето му, което си е истински бонус предвид липсата на всякакъв спойлер около външния му вид.

Видеото предлага доста нови кадри, като създателите му дори са отделили няколко секунди за близнаците Уанда и Пиетро Максимов, носещи прозвищата Алената вещица и Quicksilver.

Ето и официалния синопсис, който сме сигурни, че вече сте научили наизуст:

„Marvel Studios представя „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“, епичното продължение на най-големият филм със супергерои на всички времена. Когато Тони Старк се опитва да стартира „спяща“ омиротворителна програма, нещата се объркват и най-силните герои на Земята – Железният човек, Капитан Америка, Тор, Невероятният Хълк, Черната вдовица и Ястребово око – са изправени пред най-големия тест, защото съдбата на планетата е на везна. Когато злият Ултрон се появява, Отмъстителите трябва да го спрат, за да не изпълни ужасните си планове, и скоро неудобни съюзи и неочаквани действия проправят пътя към едно епично и глобално приключение.“

Във филма ще вземат участие Робърт Дауни-младши, Крис Евънс, Крис Хемсуърт, тазгодишният номиниран за „Оскар“ Марк Бъфало, Скарлет Йохансон, Джеръми Ренър, Самюъл Джаксън, Гуинет Полтроу, Томас Кречман и Коби Смълдърс. Ужасяващият технологичен злодей Ултрон ще бъде изигран от Джеймс Спейдър, а близнаците Уанда и Пиетро Максимов от Елизабет Олсън и Арън Тейлър-Джонсън. В ролята на Vision ще се превъплъти актьора Пол Бетани.

Режисьор е Джос Уедън, а сценаристи Уедън, Стан Лий и Джак Кърби.

Световната премиера е на 1 май 2015 година.

 

Сходни публикации

Тагове: „character“ постери, Марк Бъфало, Отмъстителите: Ерата на Ултрон, Робърт Дауни-младши, Скарлет Йохансон, трейлър