Баракова отказа на Сашо Диков

2
Добави коментар
mignews
mignews

Да ме питате за колата ми е все едно да ми бъркате в дамската чанта, сряза го депутатката

Скандалната депутатка Ана Баракова, която се прочу преди всичко с бисерите, които ръсеше в медиите, промени коренно имиджа си. Бившата учителка изхвърли от гардероба си ярките дрешки и промени перхидролената си прическа.

Независимата депутатка блесна със светло костюмче пред камерата на Сашо Диков, който я попита дали е успяла да се премести от блока, в който съседите се вдигнаха на бунт срещу нея заради непрестанен шум от скандали.

„Ами да, преместих се”, призна Баракова, но отказа да коментира другия скандал, в който бе замесено името й – паркираното на непозволено място Порше Кайен с депутатската й карта на прозореца.

„Лична информация е за колата, все едно да кажа какво имам в чантата си. Не мисля, че съм човек, който да е свързван с такива определени стандарти. Не смятам, че съм длъжна да давам обяснение за всяка една провокация”, опъна се Баракова.

Сашо Диков не се даде и опита да зададе още няколко въпроса. „Много сте хубава”, пробва първо да я предразположи той, но Баракова хлопна вратата на парламентарната стая под носа му.