Делян Пеевски съсипа Цвети Янева! Заяви ѝ, че не става за нищо!

1
Добави коментар

Advertisement:

Advertisement:

За връзката на Делян Пеевски и Цветелина Янева се говори от много време. Факт е обаче, че вече няколко години двойката се радва на разбирателство, а пред медиите те избягват да коментират отношенията си, за да ги запазят чисти. Сега обаче, явно над Пеевски и Янева е надвиснал черен облак, тъй като двойката се е изпокарала жестоко, твърдят колегите от kliuki.bg.

Според тяхна информация, Пеевски наскоро е орязал всички мераци на Цветелина някога ще му стане законна съпруга и ще го дари с дете. Певицата до последно се надявала, че именно красотата ѝ ще ѝ помогне да върже депутата по един или друг начин завинаги. Очевидно обаче това няма да се случи, защото Делян категорично отказал да встъпи в брак с Янева, а още по-малко да му ражда дете. Той обяснил на певицата, че тя е изключително добра, представителна и красива, но за майка и съпруга в никакъв случай не искал жена като нея, защото не смята, че една фолк певица би научила децата му на нещо кой знае колко хубаво. 

След тези откровения, Цвети Янева буквално онемяла, тъй като до последно си мислила, че всъщност в нея се крие коза с раздялата, тъй като тя е далеч по-добре изглеждаща от Пеевски и може да има къде-къде по-красиви и богати мъже. Явно обаче и Пеевски има доста завишени критерии за жени, които дори Цвети не може да покрие.