Тачо съвсем се побърка! Предложи брак на Гентиана Халити!

1
Добави коментар

Advertisement:

Advertisement:

Още след края на формата Жени заяви категорично, че ще се развежда с мъжа си, но определено не очакваше, че именно той ще е този, който ще иска делото да приключи по-бързо, за да може (ЗАБЕЛЕЖЕТЕ!!!) ОТНОВО ДА СЕ ОЖЕНИ! 

Колегите от kliuki.bg разкриха, че съвсем наскоро близки до Тачо са коментирали, че Манов е предложил брак на последното си завоевания- Гентиана Халити. С нея Стефан се залюбил при едно от посещенията си в столичен клуб, от който почти не излиза напоследък. Последно време Тачо бе забелязван в компанията на най-различни момичета, за които се говореше, че са поредните му любовници. Всъщност обаче, май Гентиана си е паснала с Тачо повече от останалите и той ѝ предложил брак съвсем наскоро. 

Според запознати, когато Жени научила, че все още законният ѝ съпруг дава зор по-бързо да приключи развода, за да се ожени за друга, направо била съсипана. Шестата по красота в света не можела да превъзмогне по-скоро мисълта, че Тачо ще я замени с жена като Гентиана, отколкото че иска да се разведат час по-скоро.

Междувременно самият Тачо поговори за побоя в столичната чалготека, който му бе нанесен наскоро. Той разкри, че наистина си е търсил боя, но охранителите са превишили доста правата си, тъй като вместо да го изхвърлят от дискотеката, защото се е напил, първо го набили жестоко, а после го изритали. До колко това е истина обаче, само те си знаят.