КАК ДА ИЗБЕРЕМ ДОБЪР ХОТЕЛ?

1
Добави коментар
joy88
joy88

 

 

 

 

 

 

Когато отивате в друг град и решите да пренощувате, вие се нуждаете от добро и гостоприемно място.

Във всеки един град има луксозни хотели с лоялни хотелиери, но има и по- скромни , както и по- некоректни служители.

Ако отивате в Благоевград, трябва да знаете, че това е областен град, разположен в близост до Рила планина, Македония и Гърция, което го е превърнало в голяма туристическа дестинация.

Възможността да попаднете на нелоялни служители е голяма, както и навсякъде другаде. Затова преди да изберете хотел, трябва да се убедите, че сте се запознали в всички останали места, предлагащи нощувки. Предварително можете да разгледате сайтовете на всички хотели в Благоевград. Проверявайте информацията, която сайтът предоставя дали е пълна. Ако в нея липсва точния адрес или контакти, тогава най- вероятно хотелът се стреми да избягва публичност.

Коректните хотели в Благоевград винаги предоставят пълна информация за обратен контакт. Добре е в сайта да има раздел за задаване на въпроси. Разгледайте снимковия материал в галерията на отделните стаи, бар, ресторант, рецепция, външен изглед и т. н. Вижте до какви забележителности е близо хотела. По този начин ще добиете представа за какво ще дадете своите пари. Когато резервирате стая, е прието да се оставя малка сума капаро, но никога не плащайте предварително цялата сума. Повечето хотели вече правят и резервации без капаро, за да привличат повече гости.

Интернет пространството е отлично приспособление за да проверите услугите на всеки един хотел, цените на нощувките, екстрите, които се предлагат и т. н. Винаги можете да откриете и форум, за да прочетете мнението на потребителите за техния престойв даден хотел.

Добрият хотел трябва задължително да притежава необходимия сертификат за извършване на хотелиерски услуги. Този сертификат показва колко звезди е хотела и трябва се вижда от всеки един посетител и затова е поставен на видно място на рецепцията.