Пет признака, че той ви изневерява

2
Добави коментар
wenip
wenip

Измяната е най-сериозното изпитание в човешките отношения. Според световна статистика жените се боят най-много от изневярата на любимия. Измяната е в състояние ако не напълно да разруши любовта, то поне да доведе до сериозен срив в отношенията и за дълго време да отнеме способността да се доверяваме на любимия човек. Ще ви посочим пет признака, по които може да разберете дали мъжът ви изневерява. Със задължителната уговорка, че ако ги откриете, това не означава сто процента сигурна изневяра – нещата зависят много от темперамента на мъжа, от цялостния му образ на живот, от промените в професионален план, както и от отношенията в двойката като цяло. Ако все пак откриете в поведението на възлюбения няколко от тези признаци, е добре да се ослушате и да чуете гласа на интуицията си: не е изключено в живота на вашия мъж да се е появила друга жена.

Промени в настроението Решавайки се на изневяра, мъжът непременно страда: първо, от чувството си на вина, второ – от страх от разобличаване и от необходимостта ежеминутно да контролира поведението си, за да не се издаде. От това в крайна сметка вие може да се сблъскате или с повишена раздразнителност по всякакъв повод, или напротив, с проява на нетипична грижа и внимание. Мъчейки се от угризения на съвестта, мъжът може ни в клин, ни в ръкав да ви предложи помощ в домашните дела или с охота да се съгласи на скъпа покупка.

Промяна във външността Колкото и да изглежда странно, за един от първите признаци на изневярата психолозите отчитат новия маниер на бръснене. Ако преди това вашият избраник е бил достатъчно небрежен в това отношение, а сега със завидно старание поддържа гладко лицето си, възможно е да го прави не само заради деловия си имидж, а и за да привлича нечие внимание. Аналогични сигнали са новите навици в облеклото и неочакваната любов към спортните тренировки.

Непланирани парични разходи Този белег е особено актуален, ако във вашите отношения е прието да поддържате единен финансов отчет, от който да планирате всички разходи. Неочаквано нараснали разходи за обеди или вечери може да означават, че у вашия мъж се е появила още една жена, за която са нужни средства.

Изчезване под различни предлози Поредното проточило се служебно съвещание, невъзможност да ви позвъни, за да ви предупреди, текстови съобщения, оставени без отговор от мъжа – това са достатъчно сериозни сигнали, особено ако за вашата половинка това е несвойствено и вие сте свикнали постоянно да си звъните и да се чувате през целия ден.

Повишено внимание в комуникациите Обърнете внимание на това как мъжът ви се отнася с телефона си. Ако преди това безгрижно го е оставял на всякакво място, молил ви е да проверите кой го е търсил и винаги е отговарял на позвъняванията във ваше присъствие, а сега не изпуска телефона от ръцете си или въобще го изключва, това е повод да се замислите. Това същото се отнася до компютъра. Ако във ваше присъствие се изключва, то явно мъжът ви нещо крие.