Нудисти поставиха световен рекорд по голо къпане! Виж снимки и видео!

14
Добави коментар
Avtora
Avtora

Нудисти поставиха световен рекорд по голо къпане! Виж снимки и видео!

от Avtora.com | 22.06.2011 | 12:27

Голи в името на рекорда! 400 души – нудисти по душа и тяло се събраха на брега на полуостров Говър в Уелс преди дни, за да поставят нов рекорд в Книгата на Гинес.

Така в морето се струпа най-голямата бройка хора, къпали се едновременно без дрехи, не само подобрявайки досегашното постижение (250 човека), но и превръщайки се в чудна атракция за всички зяпачи и сеирджии, наобиколили плажа Росили.

В интерес на истината обаче, банята не беше особено дълготрайна, тъй като ниската температура, едва 12 градуса по Целзий, отказа от по дългосрочни занимания във водата всички желаещи.

Организаторът и автор на идеята Елисън Пауъл обаче бе повече от доволен, тъй като очаквал не повече от 300 души да се отзоват на поканата, а вместо това бройката значително се завишила благодарение на ентусиасти от Гърция, Бразилия, Испания, Германия, Франция и дори Русия.

Добрата новина е, че всичко това бе организирано в името на благотворителността и така бяха събрани и 5000 паунда за лечение на рак към Онкологичния център „Мария Кюри“ и фонда National Trust.

 

Галерии

Световен рекорд по голо къпане

Световно първенство по голо пързаляне

Мис световно дупе 2011 (Miss Reef 2011)