Новини и Статии » Фитнес » Здраве » Диети » Стоп на Претренирането

4
Добави коментар
FHL.BG
FHL.BG

    Разбрахме кои са причините за липсата на резултати от нашите тренировки.Претренирането и неговите симптоми.Сега трябва да се научим как да избягаме от него и да излезем на светло.
 
Фитнеса е тежък спорт за сметка на това е неблагодарен-шегувам се естествено.Но някои хора забравят за какво са в залата.Нали идеята е преди всичко здраве,самочуствие и добра визия.Е кое от тия правила не сте нарушили.Чуствате се като парцал,депресирани сте навсичкото отгоре и изглеждате зле.Еми за какво е всичко това тогава.Връщайте се стъпка по стъпка и вижте къде сте прекалили.Защото причината е точно в надхвърлянето на вашите възможности!
 
 
►Дайте си почивка-прекъснете тренировки за известно време (около седмица) и дайте почивка на тялото си.Когато се възтановите малко, ще гледате по-трезво на нещата.
►Отстранете причината за претренирането-вижте точка по точка къде точно бъркате.
►Увеличете въглехидратите през тези почивни дни,за да може организма ви да се възтанови и рестартира
►Сменете обстановката- ако може да си позволите малка отпуска ще е супер ,но това не означава да се емнете на екскурзии поне не сега отложете ги малко.
►Взимайте хранителни добавки ,но не стимулиращи,по скоро за възтановяване на нервната система . Има много билкови продукти които биха ви помогнали
►Аминокиселините и протеините не  ги спирайте те ще помогнат за по-бързото възстановяване.Почивката ще е безмислена ако се върнете в залата и започнете всичко по старому-тежки тренировки,диети и безмисленото препускане от уред на уред.
►Започнете всичко като отначало по-малко серии,по-малко упражнения.Стъпка по стъпка .
►Ако не промените начина си на мислене много скоро пак ще се озовете в „зоната на здрача”.
Fitness & Health lifestyle