Николета каза „Да“ на Божинов

8
Добави коментар
dimonata88
dimonata88

Най-обсъжданата двойка в България между Валери Божинов и Николета Лозанова официално се врече във вярност…

Най-обсъжданата двойка в България между Валери Божинов и Николета Лозанова официално се врече във вярност.

Влюбените, които са част от истински сапунен сериал, в който влизат още българският вратар Николай Михайлов и певицата Алисия, се ожениха пред над 150 гости в хотел „Рио“ в Правец, като тържествата започнаха след 19,00 часа.

В струващата 250 000 лв. сватба може и да имаше уникални мерки за сигурност, за да не бъдат допуснати нежелани фотографи, но чрез публичното пространство все пак успяхме да се доберем до няколко фотоса, благодарение на гостите на събитието, които очевидно нямаха търпение да покажат къде присъстват из…социалните мрежи.

Във фейсбук профила си пък вече булката може да бъде намерена под името Николета Кирилова Божинова.

Младоженците са поканили доста родни звезди. На сватбата са фолк изпълнителите Цветелина Янева, Мария, Лияна, Константин, Азис и др. От модния бранш, Николета е поканила черната Златка и Жени Калканджиева, а някога близките и приятелки – Андреа и Златка Райкова, не са сред поканените. Сред гостите са забелязани още Венета Райкова, Мартин Карбовски, Петко Димитров и др.

За празничната вечеря, двойката е избрала 9 ястия, сред които гъши дроб, еленско филе, пушена сьомга с пасиран ананас, риба тон върху пюре от грах и други специалитети.

novsport.com

10/10/2011