Алуминиеви външни щори – Дограмата за Вашия дом от ФМ Пласт.

1
Добави коментар
metcor01
metcor01

Алуминиевите външни щори са един много качествен продукт от гледна точка на изолацията. Те чудесно шумоизолират, както и запазват висока температура зимата, а лятото държат хлад в помещението. Те се отличават и с надеждност на механизмите, както и притежават сигурна охранителна функция. Те могат да бъдат управлявани автоматично с дистанционно или двигател с бутон, както и ръчно чрез манивела или табакера. Обикновено служат около 20 години при постоянна експлоатация. Изключително са удобни не само за частни домове, но и за търговски, промишлени и индустриални обекти. Алуминиевите щори са значително по-здрави от PVC. Тъй като алуминиевият материал е по-гъвкав, по-здрав и надежден от PVC.

Хоризонталните ламели с пълнеж от пяна, представляват плътна и здрава преграда, която може да се прибира в кутия или да бъде спусната на определена височина, вариантите са много.

ФМ Пласт ЕООД предлага различни варианти в зависимост от нуждите и изискванията на клиента. Нашите специалисти съветват: при нов строеж  външните алуминиеви щори да се монтират заедно с дограмата на прозорците, по този начин кутията на щората ще остане скрита в стената и няма да се налага да се дупчи дограмата. ФМ Пласт ЕООД предлага услугата – монтиране на датчици /за слънце, дъжд или вятър/, а също и таймери за автоматично управление на щората или на група щори. Алуминиевите щори имат по-добра плътност и гарантират добра затъмненост в помещението.