Римски щори – Дограмата за Вашия дом от ФМ Пласт.

2
Добави коментар
metcor01
metcor01

Този тип щора сякаш е създадена за да внася стил и елегантност в интериора. Тя придава уникалност и изискан стил. Разнообразието от материи, десени и цветове прави римската щора актуален акцент в съвременното интериорно пространство.  Римската щора може да се използва в съчетание с различни варианти: класически завеси и пердета, с два механизъма за прозрачна и плътна щора.

Римската щора може да се монтира на няколко места: на стена, на тавана или на дограмата, при това по такъв начин, че да не затруднява отварянето на прозореца или вратата.

Римските щори придават уют, стил и класа. Те са много подходящи за помещения предназначени за почивка или умствен труд: кабинет, спалня, детска стая, стая за почивка и т.н. Те са подходящи и за помещения като кухня, дневна, хол, за големи и малки прозорци, а също и за витрини. Където и да се поставят, римските щори ще внасят индивидуалност на интериора на помещението.

Голямото предимство на римските щори е възможността да се избере материята, от които да бъдат изработени те. Платовете за римските щори се подбират лесно и бързо, и са удобни за поддръжка. Римските щори, са перфектния вариант, който може чудесно да замени класическите пердета и завеси, но може и да се съчетава с тях. Римските щори прилягат към всякакъв стил обзавеждане и са прекрасно допълнение към уюта на помещението.