Дневен хороскоп Овен | хороскоп за днес Овен | хороскоп за деня Овен | Хороскоп

1
Добави коментар

Дневен хороскоп зодия Овен

Прочетете какво вещаят звездите за днес, 25 април 2015, събота за зодия Овен …

Днес се въздържайте да давате крайни оценки, особено ако се отнасят до хората във вашето пряко делово и лично обкръжение. Стремете се да организирате изпълнението на инициативите си така, че да отделите достатъчно свободни часове и за пълноценен отдих.

Позволете на новостите да навлязат в живота ви, без от това да последват нежелани развръзки. По силите и възможностите ви е да направите нещо повече за дома и семейството, като се погрижите за атмосферата около вас, правейки я по-спокойна и предразполагаща към отдих. Не се оплаквайте от нищо, оценете това, което имате, споделете го и се радвайте на живота си. Пътуванията са добра алтернатива, а сключеният днес брак ще е основан на хармонични отношения.

Вашето умение да убеждавате другите в собствената си правота се основава не само на външната ви ефектност, но и на подобаващото въздействие на емоциите ви върху подсъзнанието на събеседника.

Изтегли си късметче за деня

Овен
Овена е буен, своенравен, нападателен, голям инат…
Мотото в живота на Овена е: „Ще постигна всичко, което поискам, без значение по какъв начин.“
Девиз: “Не съществува нищо друго, освен целта!“

Елемент: Огън
Характеристика: Кардинален, мъжки, положителен
Планета: Марс
Благоприятни партньорства: Лъв, Скорпион, Стрелец
Неблагоприятни партньорства: Водолей, Козирог, Дева
Щастливи числа: 1, 8, 9
Ден: Сряда
Сезон: Пролетта
Цвят: Червен
Камък: Рубин, Диамант, Аметист, Елмаз

Още нещо за ОВЕН

Овенът тичал по своя важна работа между релсите на железопътна линия. Изведнъж срещу него се задал влак. „У-у-у-у!“ – изсвирил локомотивът. „Бе-е-е-е!“ – отговорил му овенът и продължил напред. „Бух!“ – чуло се накрая, когато машината и животното се сблъскали и отскочили от удара назад. Овенът се поотръскал и пак поел по своя път. Локомотивът, даже без да се отръсква, се понесъл срещу него. И пак – „бух“! И отново отхвръкнали назад. А на третия път… На третия път машинистът излязъл по-умен, дал заден ход, отбил в страничната линия и направил път на овена, който продължил да тича по своята важна работа.

ПОУКА: По-упорит от овена може да бъде само друг овен.

Характеристика на зодия Овен | Годишен хороскоп Овен | Любовен хороскоп Овен
Овен е импулсивна личност. Често се старае да наложи волята си на другите. Овена е по-склонен да предприема нови неща, отколкото да осъществи вече предприетите. Трябва да се стреми да довършва започнатото докрай. Ако започва нещо ново е добре да е завършил предишното си начинание. Представителите на зодия Овен винаги се стремят да наложат идеите си.