Луксозни пепелници или аксесоари за пушачи

28
Добави коментар

Въпреки, че пушенето вече не е модерно все пак се намират ценители на това удоволствие. За да е още по-пълно  удоволствието от пушене е добре да се използва като ритуал с луксозни аксесоари за пушачи. Представете си някой уникален пепелник или друг луксозен  аксесоар за пушачи и ще усетите особен привкус в устата си.

Лулатае всепризнатият лидер сред аксесоарите за пушачи. Тя придава аристократичен привкус на хората, които я употребяват. Естествено те могат да си избират тютюна за нея поради което ще им трябва кутия за тютюн, инструмент за почистване и натъпкване на лулата. Всичко това ще превърне пълненето на лулата в един специален ритуал. 

Кутиите за тютюнмогат да бъдат изработени като едно изящно арт изделие украсени със злато, сребро и дори скъпоценни камъни.

Други  задължителни уреди за тези от вас, които обичат пури са тъй наречените резач за пури. Има няколко типа резачи: гилотина, ножица и аксесоар за продупчване.

Друг много важен аксесоар за пушачи е средството за палене, дали ще е запалка или луксозен кибрит зависи от вашите предпочитания.

Но най-важният аксесоар за пушачи са пепелниците. Един добре направен луксозен пепелник може да ви предаден уникален стил. Пепелниците на  Зографов и сие са изработени с аристократичен дизайн и качествени материали.

Освен това при нас може да поръчате и цели комплекти, които ще бъдат ръчно изработени специално за вас.