Как да подредим масата за Великден

1
Добави коментар
penko
penko

Планирате ли вечеря за Великден? Да, знам, че Великден е твърде далеч, но е един специален ден през годината. Както знаем, децата обожават всички празници, а този им е любим, защото малчуганите го свързват с яйцата, великденските зайци и украсата. Как ще подредим Великденската трапеза? Днес сме подбрали 10 грабващи окото идеи, които ще ви вдъхновят как да подготвите празничната трапеза и най-вече украса.
Когато говорим за Великденска украса, важно е да отбележим, че не е нужно да се придържаме към типичната цветова палитра. Нужно е да осигурим малко забавление и да включим меки тонове като розово, син и лавандулов цвят, малко по-ярки нюанси или елегантни едноцветни такива. Днешните ни предложения не симпатизират на определен стил, така че най-важното е да запомните, че това, което ще подготвите за празника трябва да отразява какво значи той за Вас и да позволи настроението ви да ви води.
Централният елемент на трапезата определя тона на цялото събитие и е важно да отделите време на този елементо от декора. Не можахме да се въздържим да ви покажим тази красота за Великден със цветна вазичка, пълна с лалета и пастелно обагрени яйца. Комбинацията от ярки нюанси и пастелни цветове като син, зелено и розов сякаш придава специална атмосфера на традиционния Великденски декор.
Разгледайте галерията и ни споделете отсега кое Великденско изкушение е за Вас? Предпочитате ли истински пастелни цветове за украса на празничната трапеза или ви допада по-конвенционален подход?