Лео Меси показа бебето

2
Добави коментар
mignews
mignews

Звездата на „Барселона“ Лионел Меси показа порасналия си син Тиаго. Най-добрият футболист в света в момента лекува контузия и изцяло се е отдал на бебето и майка му Антонела. Тримата излязоха на следобедна разходка и не пропуснаха да документират радостното събитие.

Снимката на семейство Меси събра стотици хиляди коментари в интернет. Феновете отбелязаха, че 6-месечният Тиаго расте изключително бързо и със сигурност ще надмине на ръст татко си, който е висок едва 169 см. Освен това бебето е одрало кожата на татко си и е едно истинско умалено копие на Лео Меси.

Няколко дни преди разходката гаджето на Лео посети в болницата приятелката на Сеск Фабрегас – Даниела Сиймън, която роди по време на мача на „Барселона“ с ПСЖ. Антонела и Даниела са изключително близки и често излизат заедно.

Доскоро приятелката на Меси живееше в родината си Аржентина, но след като роди, се установи трайно в Барселона. Лео и Антонела се познават от 6-годишни, а от 2007 г. са постоянно заедно. Приятелката на звездата подобно на Меси е срамежлива и рядко може да бъде забелязана на каквито и да е светски събития.