Майонезата е незаменим помощник на женската красота

5
Добави коментар
magneticpower
magneticpower

Майонезата е незаменим помощник на женската красота

Използвайте вместо балсам за коса

Втрийте майонеза в косата и скалпа си, както правите с обикновен балсам за коса. Сложете шапка за ба­ня, изчакайте няколко минути и измийте глава­та с шампоан. Майонезата ще хидратира косата и ще й придаде блясък и лъскавина.

 

 

 

Защо да харчите па­ри за скъпи кремове, когато може да си направите успокояваща маска за лице с яйце от хладилника, разбито на майонеза? Внимателно нанесете майонезата на лицето и оставете да действа около 20 минути. После я избършете и из­плакнете лицето с хладка вода. Ще почувствате, че то е по-чисто и гладко.

 

За целта от време на време просто ги потапяйте в купичка с майонеза. Дръжте ги така около 5 минути и след това измийте с топла вода.

 

Облекчете изгоряла от слънцето кожа

Ако сте прекалили със слънчеви­те бани, лекувайте сухата и изгоряла кожа. като намажете поразените места обилно с майонеза. Болката ще отшуми, а кожата ще се хидратира.

 

Отстранете мъртвите клетки

Омекотете кожата и отстранете мъртви­те клетки по лактите и стъпалата си. В сухата, загрубяла кожа втрийте майо­неза, оставете я да действа 10 минути и избършете с влажна кърпа.