Нов удар за Жени Калканджиева! Тачо се жени за Зорница?

1
Добави коментар
lifestylebg.com
lifestylebg.com

Тачо и Зорница успяха да вбесят шефката на „Визаж” Жени Калканджиева. Дни след като самата Калканджиева обяви новината, че е подала документи за развод, Тачо предложи брак на любовницата си.

Младокът вече е подарил годежен пръстен на новата си любима, разкриват пред „Всеки ден” запознати. По думите им, Тачо и Зорница вече не крият връзката си и дори са заминали на първата си съвместна ваканция. Двамата се радват на слънчевите лъчи в Гърция, а след няколко месеца имат намерение дори да узаконят връзката си. Зорница Линдарева пък обнови профила си във Facebook със снимка, на която позира с булчинска рокля. „Не й прави чест, че се опитва да дразни по този начин Жени Калканджиева”, коментират близки до миската.

Малко преди това Зорница Линдарева публикува в социалната мрежа и обща снимка с Тачо. Фотосът обиколи за секунди социалните мрежи, а моделката постигна целта си – вече цяла България знае, че тя е жената до бившия на Жени Калканджиева. „Жени приема доста спокойно нещата. Въпреки това не й стана приятно, когато научи, че още неразведен Тачо е подарил пръстен на Зорница”, споделят близки до „Мис България”.

Само след няколко дни Жени Калканджиева планува да замине на почивка с 4-годишния си син. Веднага след края на „Мис България”, шестата по красота в света ще замине за няколко дни на морето, където ще се опита да се отърве от шока и да събере сили за новия сезон на „Съпругуите”, който започва през септември.

Разтърсващата изповед на Жени за края на брака й може да видите ТУК>