О, не! Вижте Андреа без грим и фотошоп! (СНИМКИ)

1
Добави коментар
lifestylebg.com
lifestylebg.com

Фолк певицата Андреа лъсна без грим и фотошоп в нета, а феновете останаха шокирани от външния вид на блондинката. „Сега вече разбрах защо Андреа прибягва до услугите на „Великия Фотошоп”, коментира интернет потребител, който е категоричен, че никога не би познал, че жената от снимката е любимата на Кубрат Пулев.

Папарашките снимки бяха разпространени от Megalife.bg и наистина изненадаха неприятно феновете на Андреа. Освен че е без грим и прическа, изпълнителката на „Никой друг” е и доста позакръглена. От перфектното тяло, което показа в „Playboy” няма и следа. Лицето й е доста пухкаво, а дългите и стройни крака, които показа в „мъжката библия” са й по-скоро мечта. „На 100% фотосесията от “Playboy” също са била обработена със специална програма“, коментират фенове на Андреа.

Самата Андреа пък не се притеснява от външния си вид по простата причина, че всяка снимка, която се качва в интернет пространството задължително преминава през фотошоп. През специална обработка минават и всичките кадри във видеопарчетата, които реализира.