Феномен откри нефрит, китайци инвестират в съкровището

2
Добави коментар
michel111
michel111

Иван Милев намерил скъпоценните камъни по карта в Стара планина, дипломат го помолил да проучи дали България е богата на китайски “диаманти”

Димитър МИШЕВ – в. „Компас“

Тонове нефрит стоят заровени в България. Китайски бизнесмени са проявили интерес и са готови да инвестират милиони евро, за да добиват скъпоценните камъни. Богатото находище е в Стара планина, съобщи за “Компас” феноменът Иван Милев, който открил подземното съкровище с помощта на радиестезични методи.

„Преди около месец ми се обади бившият дипломат Румен Събев. Той е бил в много страни по света и е приятел с влиятелни хора. Патриот е и иска да помогне на България. Разказал е на чуждестранни дипломати за моите способности и за съвместната ми дейност с руски учени в Саратовска област след като бе доказано, че имам дарбата да откривам природни изкопаеми”, уточнява феноменът от Димчево. Китайските приятели на Събев проявили интерес към картата, на която Милев е нанесъл местата, които са най-богати с нефт и природен газ, но решили да го изпитат. 

“Моят познат ми се обади да ме пита дали мога да му кажа има ли в Китай находища на нефрит. Взех картата и направих проверка. Имам си свой начин да установя от разстояние какво има в земните недра. Казах му къде са находищата. Тогава 

китайците поискали да проверя дали има богати залежи и в България

и заявили, че са готови да инвестират в страната ни. Показах мястото. Посетихме го”, заяви Иван Милев. Той се надява чужденците, които имат интерес да инвестират, да сключат концесионен договор за добив на нефрит и от богатствата, които са скрити под земните недра, да спечели страната ни.

Китайските дипломати били впечатлени от документите, издадени от научнотехнологическия център “Магнитрон” към Федерацията на инженерите в СССР, които потвърждават способностите на Иван Милев за биоенергоинформационни локации, ориентация в информационно поле и енергоинформационни корекции на обектите.

Нефритът е наречен „китайски диамант”, защото той стои най-високо в скалата на скъпоценностите им, следван от златото и среброто. Материалът, който е два пъти по-здрав от стоманата, е наричан и камък на силата и дълголетието, защото има свръхестествени свойства и в Китай го използват като лекарство срещу много болести. Смята се, че той изостря слуха и зрението, прогонва нещастието и неуспехите, дава енергия, има успокояващ ефект, когато се гледа.

 “Румен Събев е посетил и свои приятели от индийското посолство. Показал им документи за постиженията ми, издадени от международни институти. Те обаче го попитали защо след като в СССР съм вършил чудеса, не съм направил нищо в родината си. Нищо ли е да откриеш хиляди водоизточници, да помагаш на хората да имат вода в своите дворове?! 

Нищо ли е да излекуваш хиляди българи,

страдащи от депресия и от страшни родови проклятия?!”, пита радиестезистът. Когато някой в рода почине, в момента на неговото погребение душата му отлита с голяма скорост, а лошата енергия остава и мори роднините му до четвърто поколение. Това не може да се лекува с хапчета, а само от хора с дарба като моята, добавя сензитивът, чиито способности да открива нефт и газ са доказани от съветски учени и признати от Тодор Живков.

Милев е научен сътрудник на научнотехнологическия център “Магнитрон” от далечната 1989 г. В милата ни родина, обаче, Милев получава признание само от Живков.

На 24 октомври 1989 г. той обиколил със специалисти района на Щелковските подземни газонаходища (Московска област). Те пътували с ВАЗ със скорост 30 км/ч и на всеки 100 метра учените сверявали данните с радиестезичните уреди на бургазлията. Още по-необичаен е опитът на изследователите от СГРЗ “Нефтегеофизика” за проверка на биолокационния метод чрез космически снимки в мащаб 1:200 000 от Саратовска област. Учените били шокирани, след като Милев точно определил не само дълбочината, но и дебита на природния газ. С експериментите е доказана способността му да открива скритите в земните недра съкровища. 

“Жалко, че не се намериха прозорливи хора в България, които да ме чуят за богатствата, които Бог е дал на страната ни! Управляващите не искат да разберат истината, защото си живеят добре, вземат си заплатите от гърба на бедния народ без да ги е еня за мизерията, в която живеят хората. Поданиците на някогашната велика България сега обикалят света като просяци и търсят хляба си навън, а страната ни е много ботата. Под земните недра има много нефт, природен газ, злато, полускъпоценни камъни”, твърди Иван Милев.

“Знам, че на управниците им е трудно да повярват на откритията ми, но възможностите ми са доказани. Не очаквам да ми се вярва сляпо, но в бившия СССР ми направиха тест само за 48 часа, а у нас не могат да се решат да го направят вече 27 години. Не се сърдя, че не ми вярват. Сърдя се, че отказват да проверят това, от което обществото има интерес. Добре е, че поне чужденците са готови да направят това, което управляващите ни не искат, и така да помогнат на хората да се спасят от бедността!”, добавя феноменът. Aко политическият ни елит се възползва от откритията му, 

страната ни може да се превърне в най-желания оазис за инвеститори от цял свят

“Господ ни е дал шанс да сме износители и на газ. Нужно е само някой у нас да ми повярва. Черно море е най-богатият на газ район на планетата”, твърди откривателят. Ако управляващите помислят малко и за народа си, всяко българско семейство може да се отоплява за по пет лева на месец и страната ни ще се превърне в крупен енергоизносител, защото това огромно подземно езеро се захранва от най-мощната газова артерия, която иде чак от Швейцария, добавя Иван Милев. 

Освен нефт, газ, вода и уран, той открива и магии с устройство, което сам е конструирал. По скалата му се отчита жизнената вълна. 

Сред изобретенията, които трупат прах в дома му, е и енергиен генератор, който забавя пет пъти развитието на раковите клетки. Чудото, с което се лекува най-страшната болест, се състои от две семпли на пръв поглед устройства с по пет кодирани канала, от които струи колосална мощ. Едното се поставя пред болния, ориентирано в посока изток, а другото сочи юг и така с микровълновия поток от геомагнитната мрежа се облъчва туморът. Благотворното действие на енергогенератора върху пациенти с карцином е отчетено за първи път след 10-минутен сеанс в Софийския институт по зоология към БАН. Той е осъществен под ръководството на неговия бивш председател чл.-кор. проф. Ботьо Ат. Ботев.

OЩЕ ПО ТЕМАТА: