Човек от протеста: Йовчев манипулира по “опорните точки” на Моника Станишева

1
Добави коментар
rhp
rhp

Още по темата

​Лувъра и Мадам В. – българска работа в центъра на Париж

2015-04-22 14:15:59

Искам в лично качество да призова Йовчев да престане да се позовава на опорните точки на Моника Станишева, когато комуникира с обществото.  Всичко, което казва той, са всъщност думи от опорните точки, които като мантри повтарят и много манипулирани от тях хора. 

Това разкри по Нова ТВ музикантът Виктор Стоянов, станал свидетел на цялата случка, свързана с вечерята на вътрешния министър в клуба на архитектите в събота вечер.

По думите му протестиращите пред ресторанта са били около 300 човека, но никой от тях не е имал намерение да хулиганства и вандалства. 

Просто това беше отчаян вик на обществото към властта. Вече 6 месеца протестиращите искат диалог, искат да бъдат чути, а управляващите се правят на глухи, слепи и неми, посочи Стоянов. 

Според него МВР не действат по нормалния ред, а по Путински начин. Още по-притеснително обаче е, че Цветлин Йовчев изведнъж  се оказал жертва, а само на 200 метра от него полицаите биха студенти. Но лакеите на властта – Велислава Дърева и Валерия Велева, веднага скочиха да защитават човека, който притежава цялата власт, коментира още Виктор Стоянов. 

Той призова Цветлин Йовчев да каже, щом знае, кои са организаторите на протестите, ако е истински мъж. Освен това в лично качество го покани на дебат, защото обществото дава ясен знак, че така повече не може.