Борисов: Откъде Местан знае, че пускам Цветанов по бобслея?

16
Добави коментар
mignews
mignews

Аз от всичките им изказвания ден-два след това разбирам, че всъщност те знаят неща, които не би трябвало да знаят. Местан, Станишев и компания не би трябвало да ги знаят, защото съм ги говорил само с Цветанов – като например съм му разказвал разговори, които съм водил в ЕНП – с премиери, председатели, евродепутати. Нещо по-лошо – аз много тежко му се карах по телефона и изведнъж Местан вчера казва, че го пускам по бобслея? Откъде знае? Откъде той знае, че го пускам по бобслея. Това каза пред журналисти в парламента председателят на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Кой търча с флашките и записите, така както търча да информира Местан, че Бисеров е тежко обвинен и за една нощ той от зам.-председател на парламента и на ДПС – стана гражданина Бисеров? Кой знае моите разговори с Цветанов и защо”, попита Борисов.

„Прекратено е на 22 януари, защото на 19 януари в предаването „Всяка неделя” многократно, за пореден път обясних как излизат флашките в жълтите вестници и публикациите. Казах какво ще следва, а то е – тези хора изобщо не са си мислели, че Цветанов ще се обажда на някой да му дава указания по дадена тема. Те са търсили нашите разговори, разговорите в партията, изпреварващата информация за стратегията и тактиката, която опозицията провежда”, заяви Бойко Борисов.

„В Англия се оттегли един от най-големите медийни магнати и закриха вестник на 160 години, а в САЩ в аферата „Уотъргейт” падна президент”, допълни той.