SILVER NUTRITION L-Carnitine 2000 / 12 Amp.

15
Добави коментар
humaniac
humaniac

Детайли

SILVER NUTRITION L-Carnitine 2000 / 12 Amp.

L-Carnitine 2000 е течна формула, отличен източник на L-карнитин в комбинация с хром, която осигурява мощна и ефективна доза от двете активни съставки. Продуктът е създаден специално за професионални спортисти, за да им помогне да посрещнат предизивкателствата и да достигнат фитнес целите си.

Предимства:

2000 мг L-карнитин в една доза

Лесноусвоима течна формула

Превръша мазнините в енергия

Стимулира изграждането на мускулна маса

Обогатен с витамин C

Без мазнини и въглехидрати

L-Carnitine 2000 доставя 2000 мг карнитин и 200 мг хром във всяка доза. Течната формула се отличава с висока бионалитичност, поради което се абсорбира по-бързо и по-добре в сравнение с други форми на L-карнитин. Добавката идва под формата на компактни ампули, удобни за консумация навсякъде и по всяко време.

L-карнитин, активната съставка в L-Carnitine 2000, стимулира изгарянето на излишни мазнини и участва в процесите за производство на енергия в тялото. L-Carnitine 2000 съдържа висококачествена, патентована форма на L-карнитин, наречена Carnipure. Карнитин действа в две направления. Той транспортира мазнините в митохондриите на клетките, където те се превръщат в изтчоник на енергия. Същевременно, съставката подпомага изхвърлянето на отпадъци извън клетките, ускорява възстановяването на мускулната тъкан след интензивно натоварване и оказва подкрепа за сърдечно-съдовата система. Формулата на L-Carnitine 2000 е обогатена с хром. Тази съставка съдейства за поддържането на стабилни нива на инсулин в тялото, което води до по-ефективно усвояване на глюкоза. Глюкозата е важен елемент за правилното кръвообращение, който регулира нивата на кръвна захар в организма. Хром увеличава енергията, ускорява изгарянето на мазнини и стимулира изграждането на мускулна маса.

Препоръчителен дневен прием: Приемайте 1 ампула дневно, 30 минути преди тренировка и/или между храненията.