Галена Великова се разлюти в „Денсинг Старс”, размахва пръст в ефир

1
Добави коментар
MANIAKA7000
MANIAKA7000

Галена Великова се разлюти в „Денсинг Старс”, размахва пръст в ефир

Галена Великова се разлюти в „Денсинг Старс”, размахва пръст в ефир 5.00/5 (100.00%) 2 votes

Галена Великова никога не се е държала по този начин, но този път й преля чашата в ефира на Денсинг Старс

Галена Великова размаха пръст в ефир

Галена Великова се разлюти в „Денсинг Старс”, а виновен за това се оказа Сашо Диков. Съдийката крайно се засегна от думите на водещия, че журито било субективно и поощрявало само силния пол.

При опита на Диков да се мотивира в съмненията си, Галена започна да маха с ръце и с пръст, поиска да се изкаже веднага. А микрофонът на Сашо Диков беше заглушен и Галена Великова се развилня в ефир.

Нежната и ефирна танцьорка никога не си е позволявала да държи тон. Тя винаги е премерена в изказа си и раздава комплименти към участниците. Дори критиката й е умерена и поднесена по един фин начин, което радва зрителите на „Денсинг Старс”.

Съдийката се ядоса с основание на Сашо Диков

Този път обаче тя защити себе си и останалите на масата, които оценяват двойките в шоуто, пише kliuki.bg. Галена Великова беше твърда и категорична, че не могат да се създават подобни спекулации.

„Ние имаме повече дами във формата, как може да ни обвините в такова нещо?!”, възмути се тя. Сашо Диков онемя от тирадата, защото последва и гнева на Илиана Раева, която окончателно сложи точка на разправията.

Участниците пък се превиваха от смях, защото намеците на бившата гимнастичка взеха да стават особено нецензурни. Вижте във видеото как се стигна до скандала в Денсинг Старс и какво разяри Галена Великова!

Клюки.вс препоръчва и: