Петко и Яна чакат бебето всеки момент

1
Добави коментар
MANIAKA7000
MANIAKA7000

Петко и Яна чакат бебето всеки момент

Петко и Яна чакат бебето всеки момент 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Петко и Яна чакат бебето всеки момент, бизнесменът развълнуван

Петко и Яна чакат бебето всеки момент. По време на сутрешната си тренировка с Яна Маринова, бизнесменът сподели, че съвсем скоро ще стане татко за втори път. Със съпругата му Яна Димитрова се чуват през пет минути и нямат търпение да се роди бебето.

Докато тренираше във фитнеса, бизнесмена получи спешно обаждане от любимата си съпруга. За щастие бебето явно бе решило да изчака бъдещия татко да се прибере и Яна го успокои, че има само силни контракции.

Петко и Яна чакат бебето всеки момент

„Размина се на косъм. Чакаме го днес-утре“, заяви Петко в „Преди обед“, докато даваше интервю във фитнеса. Компания му правеше дългогодишната му приятелка Яна Маринова, с която се познават от дълги години. Актрисата е направо неразделна с бизнесмена и двамата редовно правят дълги тренировки в спортната зала. Освен това обожава да се вихри в заведенията му със съпруга си и споделя, че често прави щуротии там.

Бизнесменът непрекъснато се чува с жена си

Що се отнася до Петко, той развълнуван сподели, че с Яна са заедно и много щастливи. „Преди имаше много красиви жени, сега е една и единствена“, заяви още бизнесмена. Петко допълни, че не е и поглеждал друга жена, откакто е с Яна Димитрова, която обожава. Двамата вече са измислили име за детето, а синът му Виктор няма търпение да се сдобие с братче и все пита танцьорката, кога е раждането.

Както стана ясно, новото попълнение на семейството на Петко и Яна предстои да се появи всеки момент.

 

Клюки.вс препоръчва и: