Love Story: Един истински журналист и достоен човек – Ангелина Пискова

20
Добави коментар

Това не е мой текст, 
но тъй като напълно съвпада с моите виждания, реших да си го копирам. Ако ви интересува откъде, 
можете да погледнете оригинала

Бих искал да споделя безкрайното си уважение към известната българска журналистка Ангелина Пискова. С точната информация за събитията в Украйна тя спечели много фенове и дори враговете й я признаха. Лично съм свидетел колко хора я следят по всички платформи. За себе си мога да кажа, че не пропускам нито един неин статус, нито един неин ред.

Какво ли не изтърпя тази жена от платени червени лумпени в интернет? Получаваше дори заплахи, но безстрашно продължи с информирането на народа. Хората трябва да знаят истината за руските зверства в Украйна и слава богу, че има свестни журналисти като Ангелина Пискова, които да ни я разкрият.

Поклон пред Вас, г-жо Пискова! Честните граждани винаги ще ви подкрепят.

……………………………………………………………………………………………………………………

Бележка от мен

Ангелина Пискова наистина знае какво говори и винаги е отлично аргументирана. Hищо чудно, че червените й врагове до такава степен са се наплашили, чак са започнали да правят фалшиви профили, с които опитват да я злепоставят. 

Вие, нормалните хора, много добре знаете колко може да се вярва на комунисти – няма нужда да ви го обяснявам. 

Само ще спомена, че Ангелина Пискова стана обект на наистина сериозни заплахи. Заради нея някои червени идиоти дори започнаха да призовават за отваряне на лагери като Белене. Знаете как е при комунягите – мечтата им е да мачкат, да убиват, да крадат …

Не трябва да позволяваме повторно връщане на комунизма! 

Там, където пише името на г-жа Ангелина Пискова, са връзки към някои от блоговете й.