Зверство! Майка запали трите си деца и звънна на баща им да слуша как пищят

3
Добави коментар
TORNADO1
TORNADO1

Двамата се развеждали и бащата поискал попечителство над малките, която вбесило жената

Майка е изгорила живи трите си малки дъщери и е позвънила на баща им по телефона, на който казала: „Слушай техните викове“. Шестгодишната Мадисън, четиригодишната Абигейл и двегодишната Уоми загинаха в дома си в малкия град Леник в Белгия.

Майка им, 35-годишната Тиоро Мбоу, е убила децата, като ги е заключила в барака, където ги е изгорила живи. Докато децата горели в постройката, тя се обадила по телефона на баща им, за да слуша как загиват в ужасна агония неговите деца, информира „Бинюз“.

Докато бащата слушал ужасните викове на децата си, Тиоро заявила: И аз чувам техните викове, но няма да си мръдна пръста, за да ги спася. По-добре побързай, за да не стане твърде късно да ги спасиш. Те няма да оцелеят“.

Улин незабавно се обадил на сестра си, която живее наблизо, и я помолил да отиде бързо в семейния му дом. Когато жената пристигнала, тя заварила овъглените тела на малките деца в градината.

Мбоу й казала спокойно: „Десет минути пищене и после всичко свърши“. Майката убийца е арестувана по обвинение в убийство, съобщават германски медии. Изяснено е, че родителите са водили съдебна битка за родителските права. Смята се, че жената е запалила децата си, след като е получила писмо от адвоката на съпруга си, в което той е настоявал да получи родителските права.

Мбоу има и четвърта дъщеря от друга връзка. 9-годишното момиче е било на училище по време на ужаса.