Paris Hilton лансира нов парфюм Limited Edition Anniversary Fragrance

1
Добави коментар
nwv
nwv

Рано днес Paris Hilton лансира своят нов дамски парфюм който нарече Limited Edition Anniversary Fragrance, който ще се присъедини към колекцията и с парфюми официално в началото на месец Април 2015-та година.

Както името подсказва Paris Hilton Limited Edition Anniversary Fragrance е юбилеен парфюм специално създаден за 10 годишнината която точно днес се чества с, която известната притежателка на една от най-луксозната верига с хотели в света започна да се занимава професионално и с парфюми! Първият парфюм на Paris Hilton се казва просто For Women и беше показан през началото на 2005-та година, след което бяха лансирани редица други парфюми.

Създател на уханието на новият Paris Hilton Limited Edition Anniversary Fragrance е парфюмерът Стийв Демеркадо. Парфюмът взаимства формата на флакона от оригиналният дамски парфюм, но е покрит с малки кристалчета, които създават невероятен блясък.

Какво крие ароматът на Paris Hilton Limited Edition Anniversary Fragrance

Под връхните му нотки от праскова, момина сълза и червена ябълка ще откриете сърцето изградено от жасмин, тубероза и нотки на мимоза. Базовите нотки са от сандалово дърво, иланг-иланг, мускус и дъбов мъх.