18+! Сестрата на Ивайла Бакалова направи скандални разкрития за себе си!

1
Добави коментар

Advertisement:

Advertisement:

Според информатори, сигнализирали до Skandalno.net, Божидара наскоро развързала езика след няколко обърнати питиета и започнала да разказва за креватните си премеждия. Не това било най-скандалното обаче, а факта с колко мъже и, забележете, жени е преспала Божидара. 

Зашеметена от питиетата, Бакалова споделила, че в живота си е минала през всякакви изпитания и периоди, а премеждията ѝ в леглото включват и жени, като бройките на мъжете и жените, преминали през Божидара били над 300. Скандалната близначка обаче не определяла себе си като „обратна“, защото изпитвала увлечения както към мъже, така и към жени. Просто всичко било до предпочитание, моментно желание и настроение. 

Говори се, че през леглото на Божидара Бакалова са преминали и не малък брой известни дами у нас. Сред тях се водят Галка от „Каризма“, Люси Дякова, скандалната Зара от „Биг Брадър“ и още няколко известни дами, чиято личност не се разкрива. Към този момент обаче Божидара споделила, че има връзка с мъж и се чувства прекрасно. 

Близки на близначките коментирали, че вероятно скандалното поведение на Божидара Бакалова се дължи на факта, че са имали ужасно детство и изключително строгото държание на баща им, който според слуховете ги е будил посред нощ, за да тичат и да се къпят с леден душ, за да се каляват. И, ако Ивайла се е взела в ръце и е преудоляла травмата от детството си, то Божидара го избива на разврат очевидно.