Ники Кънчев остана сам като куче! Семейството му го заряза!

1
Добави коментар

Advertisement:

Advertisement:

Скандалът между него и семейството му се разразил не отдавна. Всъщност Кънчев се скарал преди всичко с брат си, а покрай него и с останала част от семейството си, които са го отсвирили тотално и са го пратили да си живее с парите и славата, която има, след като за него семейството и подкрепата не са важни. 

Причината за разразилия се скандал между Ники Кънчев и брат му били пари. Петко,както се казва братът на ТВ водещият, изпаднал в сериозно финансово затруднение и решил да помоли заможния си брат, за който се знае, че има достатъчно финансови възможности, да му помогне да излезе от кризата. Кънчев обаче се направил на интересен и отказал на брат си да му даде 1000 лева с куп глупави оправдания, че няма в него толкова пари сега, пък не му се ходи до банката и прочие. 

Това страшно много обидило Петко, който твърди, че винаги е помагал на брат си, когато се наложи. Този път обаче цялото семейство на ТВ водещия се възмутило от поведението на Николай и го отлъчили, като му казали, че след като са му толкова скъпи парите, сега нека си живее само с тях, за да разбере, че те не са най-важното на този свят.