Вижте прекрасната булчинска рокля на Ива Екимова!

1
Добави коментар

Advertisement:

Advertisement:

Папараците на Николета Лозанова успяха да уловят Екимова в един от столичните магазини за сватбени рокли. По това стана ясно, че слуховете за предстоящата сватба на Петрозар и Ива са верни и двойката наистина ще мине под венчилото. Не се знае кога точно ще се случи това, обаче. 

За сега самата Ива коментирала, че Петрозар наистина и е предложил брак, а тя самата е избрала годежния си пръстен и е много щастлива от този факт. Явно сватбата ще е много скоро, тъй като Екимова вече обикаля, за да си търси сватбена рокля, а папараците на Лозанова успяха да я заснемат дори в най-любимата ѝ, която си е избрала за момента- модел, наподобяващ на сватбената рокля на Кейт Мидълтън. 

Веднага, след като кадрите бяха излъчени, виртуалци започнаха да коментират колко харесват или не харесват роклята, която си е избрала Ива за сватбата. И въпреки, че имаше доста противоречиви мнения, повечето клюкари изразиха мнението си, че Екимова изглежда прекрасно в роклята, с която бе заснета, въпреки деликатното си състояние. 

Както знаем, Ива чака второ дете и вече определено не крие този факт. Това си пролича и докато обикаля по сватбените магазини с широка ризка и клин, който доста добре очертаваше коремчето на блондинката. За сметка на това обаче сватбената ѝ рокля бе подбрана много старателно, за да не си личи бременното ѝ коремче отдолу, коментираха колегите от kliuki.ws.