Азис се изложи в „Като две капки вода“!

1
Добави коментар

Advertisement:

Advertisement:

Още по време на репетициите Азис орева света, че не иска да имитира мъже, а жени, защото му се отдава много повече. За него се видя изключително непосилна задачата да се превъплъти в ролята на Слави Трифонов, а това не остана незабелязано и от журито. Самият Азис коментира, че предпочита да пее и да се прави на Лили Иванова, отколкото да ходи като „багер“ и да ръмжи като Слави, който има доста по-нисък глас от на чалга певеца. 

Като цяло, Азис наистина не се справи много добре със задачата си да имитира Слави Трифонов. Журито също забеляза този факт и коментира, че това е най-лошата имитация на Дългия, която са виждали. Публиката обаче явно доста е харесала изпълнението на Азис и накрая го направиха победител на седмицата, като го подкрепиха с гласовете си. 

За това, че е станал първи с имитацията си на Слави Трифонов, Азис получи 1000 лева, както всеки друг участник, станал любимец на зрителите. За разлика от останалите звезди в шоуто обаче, които даряваха парите си на домове за деца, Азис реши да ги дари на приют за кучета, които се нуждаят от средства, за да купят храна за животинките, разкриха колегите от Skandalno. net.