Яна Маринова се контузи жестоко!

1
Добави коментар

Advertisement:

Advertisement:

Както е известно, Яна Маринова има няколко доста развити таланта, а освен това е и завършен спортист. В момента Маринова се изявява като един от участниците в предаването „И аз го мога“, където обаче се контузи жестоко по време на тренировки, където усъвършенстваше номера с обръчите, който трябваше да представи пред публиката и журито. 

До сега актрисата се е изявявала като ТВ водеща, модел и каскадьор. Тя е завършила спортното училище „Славия“, а в продължение на 10 години е тренирала лека атлетика. И въпреки уменията си и няколкото спечелени златни медала по лека атлетика, явно задачата да върти няколко обръча около тялото си се оказа доста сложна за Яна. 

По време на 5-дневните тренировки, в които трябваше да научи и изпипа номера си, Яна се контузила жестоко и дори се наложило да бъде прегледана от лекар. Тя имала ужасни хематоми и синини по краката си от обръчите, а в деня, в който трябваше да представи номера си в “ И аз го мога“ тя предпочете да излезе на сцената с дълъг клин, за да прикрие синините си, писаха колегите от Razkritia.com.

Самата актриса помолила продуцентите да ѝ разрешат да бъде облечена от глава до пети, защото обича естетическите неща, а посинените ѝ крака едва ли биха се харесали на хората. Близки до Маринова обаче коментират, че въпреки трудните задачи, тя ще се справи, защото е борбена личност и не се отказва пред трудностите.