Да помогнем на Събо Данчев да се изправи на крака!

1
Добави коментар
slavchev
slavchev

Спонсорирани връзки:

Изпратете СМС с текст DMS SUBI на 17 777 с цена 1,20 с ДДС.

Преди почти 15 години Събо Данчев пада и си удря главата при нелеп инцидент, следствие, на което се парализира и до ден-днешен не може да си стъпи на краката. Благодарение на събраните средства от дарителски кампании през 2011-2012 година беше започнато лечение с наливане на стволови клетки, което се проведе в Москва. За съжаление и седемте процедури по наливане на стволови клетки не са дали необходимия резултат.

Тогава руските лекари назначават изследване с ядрено-магнитен резонанс. От него става ясно, че има пукнати прешлени, които трябва да бъдат стабилизирани с титаниева пластина. Операцията ще се извърши във ВМА, но, за да бъде проведено цялото лечени заедно с автоложните трансплантации в Москва са необходими 39 000 евро. До момента в дарителските сметки на Събо са събрани 3 000 лева и са необходими още 75 000 лева.

Ако искате да помогнете на Събо Данчев да продължи с опитите и да запазите надеждата му за нормален живот жива, то изпратете смс с текст DMS SUBI на номер 17 777 на цена от 1,20 с ДДС. Освен с есемес може да подпомогнете Събо по банков път & epay. За повече информация погледнете ТУК.

Спонсорирани връзки: