Моторни уреди за градината от ПАО магазини

1
Добави коментар
riki4
riki4

Поддръжката на градината е най – важното условие, за да се радвате на добре оформена и здрава растителност. Тя е постоянен, целогодишен процес, включващ няколко основни дейности: косене, плевене, торене, аериране, резитба, поливане, растителна защита. ПАО магазини предоставя богата гама от уреди и инструменти за поддръжка на вашата градина, както и продукти за професионална употреба, предназначени за по – големи площи.

Едни от основните моторни уреди, необходими за целогодишна грижа за двора са:

Моторни триони – качественият моторен трион е много важен, той може да направи работата в градината по – лека и приятна и да гарантира добър краен резултат. Според мощността и интензитета на употреба, трионите се делят основно на три вида: клас „хоби”, полупрофесионални и професионални. Трионите от клас „хоби” са подходящи за домашна употреба. Те са по – леки от професионалните и са предназначени за кастрене на овошки, рязане на дърва за огрев. Полупрофесионалните и професионални триони са предвидени за интензивна работа в по – големи площи.
Триони за поддръжка на дърветата – подходящи са за оформяне короните на овощни дръвчета, както и всякакъв друг вид дървесна растителност. Моторните триони STIHL леки са удобни за употреба, но в същото време и с достатъчна мощност.
Моторни коси – удобните моторни коси на STIHL са отличното допълнение към всяка колесна косачка и влизат в употреба там, където след косене трябва да се извършат довършителни работи. С тях можете лесно и бързо да окосявате и малки до средни тревни площи. Освен това на терени, където стандартната колесна косачка е неприложима, като стръмни места или места с гъсто разположени храсти и дървета, моторните коси STIHL работят без никакъв проблем.  За професионална поддръжка на тревни площи, храсторезите STIHL са идеали за окосяване на жилава трева или храсти също и при отглеждане на млади горски насаждения и др. Тяхната безопасност и удобството им работа и управление ги правят желани помощници на професионалистите. Акумулаторните коси са много мобилни, тихи и чисти. Те  са подходящи за употреба на места, на които има ограничения на нивото на шума, както и на такива, където не е желателно да попадат отпадни газове. Те са перфектните уреди за поддръжка на тревните площи около училища, болници, детски градини или паркове и жилищни квартали.
Моторни пръскачки – новите модели на моторни пръскачки STIHL са комфортни за носене и изключително лесни за употреба. Разполагат с голям обем на вместимост и бързо стартиране. Подходящи са за работа в разсадници, декоративни и овощни градини, горски плантации.
Мотофрези – добрата мотофреза е от изключително значение, тъй като ще улесни вашата работа, ще ви спести време и усилия и ще ви гарантира качествено и правилно обработена площ. Съществуват различни видове мотофрези, които освен за големи площи успешно се използват и в градинарството. Мотофрезата е задължителен уред ако искате да поддържате двора си в отлично състояние без много усилия. За по – малки площи се предлагат компактни модели, които са леки и лесни за употреба.
Водоструйки – подходящи са за почистване на градината и двора, както и на превозни средства. Според зоните за почистване и степента на замърсяване се предлагат различни по мощност, уреди. С по – малките модели може лесно да почистите велосипеди, градински мебели, пейки, малки пътеки, градински машини и инструменти. А с по – големите – големи огради и градински пътеки, външни стълбища, автомобили, плувни басейни.

Ако се нуждаете от качествена и иновативна градинска техника на достъпни цени, не се колебайте да направите своя избор в www.pao.bg.

ПАО комерс
и още
Горско Стопанство, Дърводобив
и още
Градинска техника
и още
Електрически инструменти
и още
ПАО комерс

***Стани автор, разбери как..**

Публикувано на 21.03.2015 в 10:44 в категории Без категория. Можете да следите коментарите по тази публикация чрез RSS 2.0 хранилката.
Можете да оставите коментар, или да използвате trackback от вашия блог.