ICE CREAM с нов сингъл и концерт в НДК

1
Добави коментар
Fame.bg
Fame.bg

ICE CREAM с нов сингъл и концерт в НДК

 „Животът е един“ е новият сингъл на машината за хип-хоп хитове Ice Cream. Новият хит на лято 2015 може да бъде чут още тази седмица в родния ефир.

„Животът е един“ е поредният сингъл от едноименния албум на „Ice Cream“, който се очаква да излезе през месец април 2015 г.

Групата ще представи третия си албум на 22 април 2015 г., на концерт в НДК, зала 3, по повод 18-ия си рожден ден. Билети за голямото събитие могат да бъдат закупени от билетния център на НДК и онлайн от ticketportal.bg и Facebook страницата на групата.

„Животът е един“ е и първата песен с участието на новия вокал на групата Мартина Иванова. Още с първата си песен Мартина показва перфектен хип-хоп тембър.

Музиката е на Даниел Димитров – Айса. Автор на текста е Малин Миланов – Монти. Групата работи усилено върху заснемане на впечатляващо видео към песента.

Летните страсти в „Животът е един“ са заредени с настроение от сладоледи MAGNUM Cookie и MAGNUM Cheesecake на Nestle.

Ice Cream е една от най-търсените групи в българското интернет пространство с над 20 000 000 (двайсет милиона) гледания на клипове в интернет. Най популярният клип е към песента „Захир“ с над 5 000 000 гледания. Групата беше определена за най-добра хип-хоп група за 2013. През 2014-та Ice Cream спечели наградата на БГ радио за най-добър видео клип съм песента „Захир“.