Усети Свободата! Панорамен Полет С Парапланер Или Делтапланер В Тандем Над Витоша Или Искърско Дефиле + Безплатно Full Hd…

1
Добави коментар
ofertini
ofertini

– Валидност на ваучера: до 31 Май 2015г.

Ваучерът включва: Панорамен полет с парапланер в тандем + Безплатно Full HD заснемане

Изберете любима дестинация от къде да летите: Вариант 1: Панорамен полет с парапланер или делтапланер в тандем + Безплатно Full HD заснемане от село Мрамор, на 5 км от кв. Обеля – гр. София или Доброславци  – Продължителността на полета е 10-20 минути.

Вариант 2: Панорамен полет с парапланер или делтапланер в тандем + Безплатно Full HD заснемане. Полетите се извършват на 2 км. от Н. Искър – Искърско дефиле  – Продължителността на полета е 20 – 30 минути.

Вариант 3: Панорамен полет с парапланер или делтапланер в тандем + Безплатно Full HD заснемане. Полетите се извършват от Витоша, местност Кумините, гр. София  – Продължителността на полета е 20 – 30 минути.

– Ваучерът важи за един човек (с макс. тежест 100 – 120 кг.). – Ваучерът може да се ползва от хора с възраст между 10 – 70 год. – Полетът е с инструктор. – Полетите се съобразяват с метеорологичната прогноза за времето, която е точна до 3-4 дни напред. – След изтичане на срока, в който ваучерът е валиден вие НЕ ГУБИТЕ платените за него пари, а само правото на отстъпка в офертата. – Полетът е панорамен, но при желание може да се замени с акробатичен полет. – С предварителна уговорка 5 дни по-рано на посочените в контакти телефони. – Всеки клиент може да ползва неограничен брой ваучери за себе си или за подарък.