Любо Киров все съдбоносно решение! Ще си осиновява дете!

1
Добави коментар

Advertisement:

Advertisement:

За Любо от „Те“ отдавна се говори, че изпитва влечение към мъже. Той обаче така ѝ не е потвърдил тази новина официално, нито я е коментирал. Колегите от kliuki.bg обаче разкриха, че Киров от няколко години живее с бившия съдия от „Х-Фактор“- Марин Колев и всъщност именно той е половинката на Любо. Дали това е така обаче, за сега никой не може да гарантира на 100 %. 

За Марин Колев не се знае много из родния хайлайф. Известно е само, че с Киров се познават от отдавна. През годините, в които съжителстват с Киров, според техни близки, са имали доста проблеми с певеца, но сега са изгладили отношенията си и всичко било идеално. Именно за това 43-годишният поп изпълнител вече започнал да се замисля за семейство и деца. Той обаче нямал намерението да си търси дама на сърцето, която да му роди бебче и за това решил да си осинови. 

Мечтата на Киров била да си има наследник и за това решил да си осинови от някой социален дом момченце. Първоначално семейството на Киров се втрещило от идеята на певеца, но после го подкрепили. Дали обаче певеца вече е задействал процедурата по осиновяването на изоставено в дом момченце, за сега не е ясно. А и самият певец официално не е коментирал, дали в слуховете, които се носят, че ще си осиновява дете, има нещо вярно.